3 december 2024
Evidence is open voor de kerstperiode en eind 2024! Wij bieden een feestelijk Kerstmenu met mooie producten uit het laatste seizoen van het jaar en een keuze uit onze selectie van fijne Champagnes en wijnen. Reservatie voor het Evidence Kerstmenu kan vanaf do 19/12, vrij 20/12 en za 21/12. Tijdens de Kerstweek kan u bij […]
Lees bericht28 oktober 2024
Vanaf deze week serveren wij u onze nieuwe menu met hele fijne en typische producten uit het mooie herfstseizoen: soepje van Butternut met gegrilde kastanje en herfsttruffel. Terugkeer van onze Coquilles Saint-Jacques/eekhoorntjesbrood & prei/sauce Noilly-prat. Filet de Lotte & mosseltjes in witte wijn/venkel & courgette/saffraan. Fijne filet van hazenrug/puree van knolselder/peer. Croustillant van vijgen met […]
Lees bericht26 september 2024
Vanaf deze week serveren wij onze heerlijke herfstmenu. We starten met een cappuccino van knolselder/walnoten/bieslook. Een voorgerecht met boschampignons/coulis van cresson/hazelnoot. Een “terre & mer” van langoustine en volaille/geconfijte tomaat/zeekraal. Hertenfilet/pomme dauphine/vijgje uit de oven. We sluiten af met een lichte tarte feuilletée met peche blanche/vanille & verveinne. Tot snel! Amelie & Lionel
Lees bericht2 september 2024
Wij zijn er eventjes tussen uit voor onze jaarlijkse vakantie van 1 t.e.m. 18 september. Vanaf 19/09 terug open voor reservaties voor diner met een nieuwe menu! Tot binnenkort! Amelie & Lionel
Lees bericht21 augustus 2024
Een heerlijk licht menu om de zomer mee af te sluiten: een “Gaspacho” van komkommer/avocado/krab als starter, een fijne risotto met gambas/calamares/mosseltjes als entrée. Tonijn/beignet fleur de courgette/crème van paprika/balsamico. Lamscarré met een jus van esdragon/Coeur de boeuf tomaat/zwarte olijfjes. We eindigen met een lichte tarte feuilletée met verse abrikozen & vanille ijs. Tot snel! […]
Lees bericht10 juli 2024
Enkele lichte en lekkere gerechten om de zomer mee te starten: krokant tarteletje met “crabe royal”/wilde groene asperges/Béarnaise esdragon. Filet van schelvis met orange & curry/gecarameliseerde rode uitjes & mosseltjes. Volaille de Landes & ris de veau/prei/mini girolles & zomertruffel. Zomers dessert met kersen & pistache. Tot binnenkort! Amelie & Lionel
Lees bericht24 mei 2024
Voor het einde van de lente serveren wij in onze volgende menu: crème van asperges met daslook, een “Quenelle de Lyon” met grijze garnalen & tomates confites, filet van griet met scheermesjes/venkel/fleur de courgette, fijne filet de veau de lait met tartelette van lentegroentjes & zomertruffel en een macaron met sorbet van mascarpone & rode […]
Lees bericht4 april 2024
Vanaf april serveren wij ons lichte lente-menu: asperges en feuilleté/zalm & daslook, roggevleugel “Grenobloise”/lamsoren/beurre noisette, filet mignon van melklam/aubergine & fleur de courgette en een dessert met vanille & rabarber. Tot binnenkort! Amelie & Lionel
Lees bericht